



## Friday April 26th

Friday April 26"					
	START	FINISH	CATEGORY	DURATION	SESSION
B 1	08:00		Race Officials		Officials Briefing
PP1	09:00	09:15	Excels	15 minutes	Private Practice 1
PP2	09:20	09:35	Formula Ford	15 minutes	Private Practice 1
PP3	09:40	10:00	Improved Production	15 minutes	Private Practice 1
PP4	10:05	10:20	RX8	15 minutes	Private Practice 1
PP5	10:25	10:40	Sports Sedans	15 minutes	Private Practice 1
PP6	10:45	11:00	<b>Production Touring Cars</b>	15 minutes	Private Practice 1
PP7	11:05	11:20	HQ Holdens	15 minutes	Private Practice 1
PP8	11:25	11:40	Formula Race Cars & Formula Open	15 minutes	Private Practice 1
PP9	11:45	12:00	Excels	15 minutes	Private Practice 2
PP10	12:05	12:20	Formula Ford	15 minutes	Private Practice 2
PP11	12:25	12:40	Improved Production	15 minutes	Private Practice 2
PP12	12:45	13:00	RX8	15 minutes	Private Practice 2
PP13	13:05	13:20	Sports Sedans	15 minutes	Private Practice 2
PP14	13:25	13:40	<b>Production Touring Cars</b>	15 minutes	Private Practice 2
PP15	13:45	14:00	HQ Holdens	15 minutes	Private Practice 2
PP16	14:05	14:20	Formula Race Cars & Formula Open	15 minutes	Private Practice 2
PP17	14:25	14:40	Excels	15 minutes	Private Practice 3
PP18	14:45	15:00	Formula Ford	15 minutes	Private Practice 3
PP19	15:05	15:20	Improved Production	15 minutes	Private Practice 3
PP20	15:25	15:40	RX8	15 minutes	Private Practice 3
PP21	15:45	16:00	Sports Sedans	15 minutes	Private Practice 3
PP22	16:05	15:20	Production Touring Cars	15 minutes	Private Practice 3
PP23	16:25	16:40	HQ Holdens	15 minutes	Private Practice 3
PP24	16:45	17:00	Formula Race Cars & Formula Open	15 minutes	Private Practice 3
	17:36		SUNSET		